Lidt om os

Om os – Gamesource er en virksomhed, som ligger vægt på bæredygtighed og som ser værdien i at genbruge gammel konsoller og spil, samt spiludstyr, frem for at smide det ud og købe nyt. Vi fokuserer på retro og brugte konsoller samt spil og udstyr til disse.

Vi ønsker at gøre det nemmer for forbrugerne at købe og sælge brugt spil elektronik.
Ved at handle ved Gamesource slipper du for en masse besvær!

Vores Fokus

  • Slip for at søge på flere platforme og hjemmesider
  • Nemt og overskueligt
  • Garanti for at produktet virker og er testet
  • Du slippe for at oprette en salgs Annonce (Tit oprettes der flere, fx Facebook Marketplace & Den Blå Avis)
  • Ingen spildt tid, på at skrive frem og tilbage med eventuelle købere
  • Slip for fake/scammers
  • Sikring af personfølsomme data (Ved handel med nye konsoller – vi nulstiller ALTID)

Mere om os – Gamesource

Meget af det gamle elektronik (konsoller og spil) kan man kigge længe efter på de danske sider, og at købe fra private i udlandet, kan både være usikkert og koste mange penge, på at få det sendt hjem til en selv, det håber vi på at kunne ændre på, ved at samle gamle og brugte konsoller et samlet sted, hvor både fragten er hurtig, og billigere, og det hele meget mere sikkert.

Vi rengøre, formaterer og/eller istandsætter selv vores indkøbte produkter efter behov, så de er klar til at blive solgt videre til vores kunder. Vores produkter er klar til at blive pakket ud, og taget i brug med det samme når varen modtages.

Alle vare bliver sendt af sted med PostNord/GLS én gang dagligt, alle hverdage, inden kl. 20. Vi pakker omhyggeligt vores produkter i forsvarligt emballage, så det ikke tager skade under transporten. Alle pakker og post vil blive sendt med track and trace nummer.

Det var lidt om os

Om os - Vi elsker at spille
Retro Nintendo